Wonokairun Bales Dendam

Wonokairun mlaku mlaku nang TP ijenan katene mejeng, dandane mbois gak gelem
kalah ambek ABG. Pas katene mulih dhadhak dirampok nang parkiran.
Kuabeh amblas, bronpit disikat, dompet amblas, klambi diplorot kari kampesan
thok.
Wonokairun ngguondhok pol, toleh-toleh mbrebes mili nang tengah embong.

Wonokairun nyobak nyegat taksi, ambek njelasno lek mari dirampok.
Wonokairun janji mbayar taksine nang omah.
Tibake supir taksine iku gak percoyo, sombong poll, gak gelem nolong blas
malah ngilokno.
“Asline wong mbambung ae athik aksi ethok-ethok dirampok ! “jare supir
taksine nang ngarepe wong akeh.
Wonokairun loro atine di isin-isin koyok ngono.
Wonokairun akhire terpaksa mlaku mulih nang Sepanjang buntelan koran.
Cumak yo ngono, Wonokairun dendam pol nang supir taksi iku mau, pokoke
ditengeri wonge lemu ireng kopiahan.
Aku kudhu isok mbales ngisin-ngisin wong elek iki, pikire Wonokairun.

Minggu ngarepe, Wonokairun dulin nang TP ijenan maneh. Mari wis tuwuk dulin,
akhire Wonokairun mulih.
Pas metu TP, akeh taksi sing antri golek penumpang.
Wonokairun sengojo golek supir taksi sing minggu wingi nglarakno ati, katene
balas dendam.
Diurut mulai sing paling ngarep, Wonokairun nakoni supir taksine
sithok-sithok.
“Cak, nang Sepanjang piro” takok Wonokairun.
“Biasa mbah, borongan ae seket ewu” jare supir taksine.
“Mari ngeterno, tak sodomi yo, ojok khawatir ongkose tak tambahi ?” takok
Wonokairun maneh.
“Wok nggilani !!!, Koen kiro aku iki homo tah mbah. Masio elek, aku iki wong
lanang normal mbah, goleko sing liyane ae !” jare supir taksi iku ambek
misuh-misuh tersinggung.

Kuabeh supir taksi sing dijak kencan jawabe podho kabeh ambek misuh-misuh
gak karuan, tapi Wonokairun cuek ae.
Sampek taksi sing paling mburi, akhire Wonokairun ketemu supir taksi lemu
ireng kopiahan sing digoleki.
Koyoke supir taksine iku wis lali ambek Wonokairun.

“Cak, nang Sepanjang piro?” Wonokairun aksi takok.
“Biasa ae mbah, seket ewu. ” jare supir taksine.
“Yo wis, ayok ndhang budhal.” Wonokairun langsung numpak terus budhal,
Wonokairun sempet ngelirik kartu pengenale tibake jenenge Markun.

Mergo paling mburi, terpaksa supir taksine iku bengok-bengok ngongkon
konco-koncone sing nang ngarep minggir sithik cik isok lewat.
Bareng wis mlaku, Wonokairun dadah-dadah nang supir-supir taksi iku,
mesam-mesem ambek ngomong “Eenaaak teennaann . . .”

Konco-konco supir taksi sing ndhelok Markun malih bingung kuabeh gilo kudhu
mukok . . .

16 Komentar (+add yours?)

  1. ayume
    Mei 05, 2011 @ 16:43:20

    bosone jowotimuran pol je😀

    Balas

  2. shumy27
    Mei 05, 2011 @ 17:12:20

    mikir dikit tapi paham laaa….hahahahaha….!!!!😀

    Balas

  3. Triyanto Banyumasan
    Mei 05, 2011 @ 17:41:36

    wakak…kak… bosone ngelingke nde Mergan ndisit, …aseli malangan iki,

    Balas

  4. sandal jepit
    Mei 05, 2011 @ 18:04:56

    nggegek.. bales dendame alus….

    Balas

  5. Maskur
    Mei 05, 2011 @ 19:20:39

    hehe… carane balas dendame apik.
    mene yok opo sopir taxi iku lek ketemu ambek kanca sopir liyane.

    Balas

  6. blade_us
    Mei 05, 2011 @ 21:10:55

    buahahahahahaha:mrgreen:

    Balas

  7. joetrizilo
    Mei 06, 2011 @ 02:28:09

    xixixixixixixiiiiiii…….

    Balas

  8. jakatimur
    Mei 06, 2011 @ 08:56:33

    wah gak bisa pake google translate…😦

    Balas

  9. damhar
    Mei 06, 2011 @ 09:29:37

    ludruk never die

    Balas

  10. Bjl
    Mei 06, 2011 @ 10:56:50

    ngobong beha, cek biawak moro rene.. pasien sitoke wis njedul (rahmad)..

    Balas

  11. dany :)
    Mei 06, 2011 @ 16:20:07

    hahaha…

    Balas

  12. yonk
    Mei 06, 2011 @ 19:35:43

    Jeneng Wonokairun iku jaman ngetope radio Suzana Suroboyo……..

    Balas

  13. maman
    Mei 07, 2011 @ 07:24:50

    bwahahahaha

    Balas

  14. lekdjie
    Mei 07, 2011 @ 18:34:39

    biawak2..ndang njedulo koen

    Balas

  15. Bonita pengen di eluus dan di cium
    Jul 30, 2011 @ 22:59:06

    Hihihuhuhhehehe…..
    Aq suka..
    Bales dendame scara halus dan sopan….

    Tp yo kuwatir sitik..“`
    Jangan 2 sopir taksine .. “`Jadi disodomi mbek wono kairun..

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: