When Blogger and Kebo Collide…….

:mrgreen:

15 Komentar (+add yours?)

  1. Maskur
    Mar 15, 2011 @ 16:00:47

    wkwkwkwkwkwkwkwkw
    wah ora mandheg mandheg ki si Eyang dadi sasaran
    wkwkwkwkwkwkwwkwk
    sing sabar mbah
    maklum cah enom saiki pancen rada nekad
    ***sing nggawe postingan ora enom meneh ding***
    nyuwun ngaputen kula anggenipun komentar ngangge basa jawa. Mboten kok kok ajeng nggaya napa dos pundi, nanging sak menika sampun arang tiyang anem ingkang ngginaaken basa kados kula menika.
    Najan sakjanipun mboten leres, nggih sisan blajar malih

    Balas

  2. bodats
    Mar 15, 2011 @ 16:16:45

    wakakakaka
    parahhhhhh
    kacauh beliauhhhhhhhh

    Balas

  3. Triyanto Banyumasan
    Mar 15, 2011 @ 17:22:10

    gendhenge ra entek entek..๐Ÿ˜€

    nek Mbahku di ngonoke tak bandhem ban meteng sing nulis….:mrgreen:

    Balas

  4. joetrizilo
    Mar 15, 2011 @ 18:07:41

    itu namanya pembodohan kebo… preeettt…

    Balas

  5. Vickytrack
    Mar 15, 2011 @ 18:23:21

    xixixi ..yg ndlosornya itu !?

    Balas

  6. edorusia
    Mar 15, 2011 @ 18:36:29

    sabar mas maskur, dia lupa hukum KARMA…hihihihihi…kita doakan masuk SURGA….

    Balas

  7. lekdjie
    Mar 16, 2011 @ 02:26:08

    xixixi

    Balas

  8. xxl123
    Mar 16, 2011 @ 04:42:08

    kekekeekekekekekek๐Ÿ˜€

    Balas

  9. zaqlutv
    Mar 16, 2011 @ 07:33:42

    ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

    Balas

  10. And2
    Mar 16, 2011 @ 12:59:05

    jiakakaka….

    Balas

  11. asmarantaka
    Mar 16, 2011 @ 15:10:58

    bhuahahaha..kelakuane pak Djenggot:mrgreen:

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: