Warisan Kanggo Yayuk

Lingga lungo nang Tretes mampir nang Wisma Rindu Malam.
Isine wong wedhok ayu-ayu semlohe, sikile mulus-mulus gak onok sing bubulen.

Lingga disambut ambek Mamine wisma.
"Aku pingin pethuk ambek Yayuk" jare Lingga.
"Mbah, Yayuk iku cewek paling ayu nang kene, taripe yo paling larang. Sampeyan mesti gak cukup dhuwike, tak golekno sing liyane ae yo." jare Mamine.
"Aku kudhu pethuk ambek Yayuk.." Lingga mekso.
Akhire Mamine ngongkon Yayuk metu seko petarangan, tibake areke pancen uayu tenan pol2an..
"Mbah, sampeyan wis weruh tah lek taripku iku limang juta sekali booking??" takok Yayuk.
Gathik kakean cangkem, Lingga ngetokno dhuwik sak bundhel isine limang juta.

Mari ngono, Lingga digandeng Yayuk munggah mlebu arena. Bareng wis mari diservis, Lingga minggat.

Sisuke Lingga teko maneh nang Wisma Rindu Malam iku ngoleki Yayuk maneh…
"Mbah, masio sampeyan wingi wis booking Yayuk, taripe pancet lho yo.. gak ono diskon" jare Mamine.
Akhire Mamine nyeluk Yayuk.
"Mbah, sampeyan wis weruh tah gak lek taripku pancet ??" takok Yayuk.
Lingga ngetokno dhuwik sak bundhel isine limang juta.

Mari ngono, arek loro iku mlebu kamar. Bareng wis mari diservis, Lingga minggat.

Sisuke maneh, Lingga teko pisan maneh nang Wisma Rindu Malam,nggoleki Yayuk Karo Mamine langsung dicelukno Yayuk.
"Mbah, gak ono discount lho", Yayuk ngelingno.
"OK" jawab e Lingga karo ngetokno dhuwik sak bundhel isine limang juta.

Bareng wis mari, Yayuk penasaran ambek Lingga.

"Mbah, sampeyan iku cik lomane ambek aku, sak umur-umur gak ono wong sing wani mbooking aku langsung ping telu. Teko ndheso endhi sampeyan Mbah ?" takok Yayuk.

"Aku teko Sepanjang" jare Lingga.

"Lho iyo tah!!, aku ndhuwe dulur nang Sepanjang …." jare Yayuk kaget.

"Wis weruh aku.. Bapakmu mati sak wulan kepungkur.. Mbakyumu nggoleki awakmu gak ketemu, terus ngongkon aku nggolek awakmu kanggo nyerahno dhuwik warisan limolas juta."

😀.😀.😀.

3 Komentar (+add yours?)

  1. ichwanul
    Mar 08, 2011 @ 19:23:10

    pertamax juragan..
    ceritanya lucu banget..😀

    Balas

  2. sandal jepit
    Mar 10, 2011 @ 11:36:24

    jancuk, ngiler aku rek

    Balas

  3. Triyanto Banyumasan
    Mar 10, 2011 @ 21:54:04

    sing di crito ngroso ra yo ?

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: